Si te bejme Spray ne Cs
Kur e downloadoni hini edhe shkrun ''OPEN IMAGE''
e qet nje foto qe eshte JPEG Pasi qe e qitni Foton cillen deshironi hini Aty Pak Ma Posht Ku shenonn ''ADJUST IMAGE''
hini aty dhe shkoni e trusni ku shenon APPLY CHANGES AND CONVERT TO 256 COLLORS pasi qe e truusni ate shkonii tek ''SAVE TAG''
Ja truusni ku shenon EXPORT TO WAD FILE edhe OK
Dhe e incalojm ne C:Program Files>>>valve>>>cstrike>>dhe emrin ja len Tempdecal.wad>>>by -=L3Gj3nDa=-

Downlandone ketu: here 
 
Advertisement
 
 
Today, there have been 3 visitors (15 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=