Si te Krijojme nj Vps
How-To-Forge ua jep kete mundesi per shqiptaret qe gjinden jashte
ballkanit qe te na mundesojne shqiptareve tjere servera apo VPS
(Virtual Private Server), sepse kemi shume nevoje per kesi tipi te
sherbimit.


Pra siq e transmeton how-to-forge kete e ka bere me copy/paste tekniken
i cili eshte hapi me i lehte per te krijuar nje tutorial, dhe kete
mundesi ua ben me nje sistem te sigurte i cili eshte Debian 3.1 (Sarge)
dhe OpenVZ.           per me shum informata futu ne:
Kodi:

http://www.howtoforge.com/openvz_debian_vps
 
Advertisement
 
 
Today, there have been 3 visitors (11 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=