Si te Krijojme Server
Përshendetje gjeta kohë t'lir edhe thash pse jo tju qes 1tutorial se si me hap Server ne Sistemin Operativ Windows

Kushtet:
Mos ja nis tutorialin nëse nuk i plotëson këto kushte:
- Windows XP , Procesori më i lartë se 1ghz and 256 ram
- Shpejtësia Internetit (shpejtësi më të madhe se 100kB/s )
- 1-2 GB Disk Hapsir

Filet që duhet Shkarkuar:
Ju duhet të shkarkoni këto file:
HLDSUpdateTool 
Counter Strike Patch v21

Instalimi
1. Se pari ju duhet të krijoni një folder të ri me emrin HLDS. Shembull C:HLDS 


2. Pastaj duhet të hapni  hldsupdatetool.exe, duke klikuar
NEXT, pastaj klikon I Agree. E vendosni te Destinacioni i Serverit, klikojm browse. Në diskun C, bëjmë double-click në HLDS folder, klikojm ok. Klikojm Yes për përfundim.


3. Tash shkojm ne Start / Run / CMD 

Në CMD Shënojm
Code:
cd C:HLDS
klikojm enter


4. Tash ne duhet ti marrim filet qe i nevojiten serverit. Përseri , ne comanden run , ne shkruajmë këtë kommand:
Code:
hldsupdatetool.exe -command update -game valve -dir .
Kujdes . duhet me qen nfund gjithsesi


Kjo komand merr hlds fajlet , hltv and valve game engine.
Kur Fajlet të mirren me sukses ,Në Run Komand do ju shfaqet ky tekst:
Code:
HLDS installation up to date


Counter-Strike Fajl:
Pasi të mbaroni Marrjen e Fileve të serverit, Ju duhet të merrni Counter Strike Fajlat. Ju në Comandën Run duhet të shkruani tektstin që ndodhet më posht
Code:
hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir .
Kujted . duhet me qen nfund gjithsesi


Kur Marrja e fileve do përfundoj,  në run do ju shfaqet Teksti:
Code:
HLDS installation up to date


Ky Ishte Tutoriali Sa i përket Krijimit të Serverit
Tashti është rradha për Vendosjen e Patch në Server:

1.Se pari shkojm te Patchi e klikojm.
E lojm Gjuhen English edhe e klikojm OK


2.Klikojm 2her Next 


3.Pastaj te Destinacioni klikojm Browse dhe e lojm në My Computer/C:/HLDS 


Klikojm Install dhe Presim deri sa të perfundon Shkarkimi

Për të ndrrar Configet në server shko C:/HLDS/cstrike/server.cfg
Code:
hostname "Emri Serverit"
mp_autokick 0
mp_autocrosshair 0
mp_autoteambalance 0
mp_buytime 2
mp_consistency 1
mp_c4timer 35
mp_fadetoblack 0
mp_falldamage 0
mp_flashlight 1
mp_forcecamera 3
mp_forcechasecam 2
mp_friendlyfire 1
mp_freezetime 3
mp_fraglimit 0
mp_hostagepenalty 0
mp_limitteams 6
mp_logfile 1
mp_logmessages 1
mp_logdetail 3
mp_maxrounds 0
mp_playerid 0
mp_roundtime 3
mp_startmoney 800
mp_timelimit 35
mp_tkpunish 0
mp_winlimit 0

sv_aim 0
sv_airaccelerate 10
sv_airmove 1
sv_allowdownload 1
sv_clienttrace 1.0
sv_clipmode 0
sv_allowupload 1
sv_cheats 0
sv_gravity 800
sv_lan 1
sv_maxrate 7000
sv_maxspeed 320
sv_maxupdaterate 101
sys_ticrate 10000
decalfrequency 60
pausable 0
log on
decalfrequency 60
edgefriction 2
host_framerate 0
exec listip.cfg
exec banned.cfg
rcon_password rcon password

Për të lëshuar Serverin shko C:/HLDS/hlds.exeKjo ishte i gjithë Tutoriali im
100% by me   abizz;-


Qitee Addonsi dhe Bon admina


Djem Tutoriali qe e kom bo sot osht qysh me bo Serverin me AMXMODX dmth me AMX

Se pari duheni me shkarku
addons by accept


Se pari ekstraktojm Rarin ne nje folder
Folderin addons edhe libist.gam e qesim në CSTRIKE
Nese doni me e editu Emrin e Serverit at'her shkoni nserver.cfg që ndodhet në cstrike edhe e shënoni hostname "Emri i Serverit"
Ky addons osht për Public
Nëse Doni me i ndru Configat e Serverit shkoni cstrike/addons/amxmodx/configs/amxx.cfg

Nëse doni me bo admin në server shkoni cstrike/addons/amxmodx/configs/users.ini 
Advertisement
 
 
Today, there have been 1 visitors (4 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=